Älta singlar


farhult- jonstorp träffa singlar

Biografi[ redigera redigera wikitext ] Petra Marklund växte upp i Älta singlar. Hösten medverkade September i underhållningsprogrammet Så mycket bättre i TV4där hon i ett av programmets avsnitt framförde en cover av och tribut till låten " Mikrofonkåt " som ursprungligen gjorts av den svenska rapparen Petter.

göteborgs haga speed dating

Framträdandet blev mycket uppmärksammat [6] och Septembers version av låten rönte därefter stora framgångar på den svenska singellistan sorterar under Sverigetopplistanoch har spelats flitigt i älta singlar kommersiella radiokanaler. September framförde låten tillsammans med originalartisten Petter under kampsportsgalan K-1 Rumble of the Kings i Stockholm den 27 november Inför nästa albumlansering hösten bytte September artistnamn till sitt födelsenamn Petra Marklund och meddelade att hon fokuserar på sång på svenska.

krylbo dejta kvinnor

Den slutade på 1:a plats på Digilistan den 30 september Den 20 december stod det klart att Marklund blev den nya programledaren för Allsång på Skansen från och med sommaren Hösten presenterade hon EP:n Maneter. Bland de fyra låtarna finns singlarna "Djur" och "Panna mot panna Forever Young ".

härryda dejt

Musiken kännetecknades denna gång av syntpop.