Din dejt. Mer läsning


ljung göra på dejt

Uppdaterad Allt hänger på kroppsspråket. Dejtningsappen Tinder är en av världens mest nedladdade appar. En bild av potentiell partner dyker upp i telefonen och med ett svep med fingret avgör du om du är intresserad eller din dejt. Det som genom alla tider varit en ganska omständlig affär avgörs alltså i dag under din dejt få kritiska sekunder där bildens betydelse inte kan överskattas.

dating sweden töcksmark

Tidigare forskning har visat att ett leende eller en nick inte skadar. Forskare vid bland annat University of California och Stanford University i USA kan nu konstatera att ett annat bra tips — oavsett om du är man eller kvinna — är att ha ett "öppet" kroppsspråk.

Att ta mer plats, helt enkelt. Djuriska signaler — Vi har sett samma sak i djurriket, att maximera sin fysiska närvaro används som en signal för att attrahera en partner.

Ghosting – sexologens tips när din dejt slutar svara

Det sänder en signal som säger din dejt får saker gjorda' eller 'Jag har en plats i den här hierarkin', säger Tanya Vacharkulksemsuk, forskare vid University din dejt California, till CNN. Tillsammans med kollegor har hon genomfört två studier, vars resultat nu publiceras i Proceedings of the National Academy of Sciences.

I den första analyserade forskarna videosekvenser av personer under en speed-dejtning. Efteråt fick deltagarna svara på frågor hur han eller hon hade uppfattat sina partners, men framför allt: om de ville träffa dem igen.

Men är du osäker på om personen är rätt för dig? Här listar relationsexperten fem tecken på att kemin garanterat finns mellan dig och din dejt! Du känner dig avslappnad i personens närvaro ganska fort Kanske har ni bara snackat online och inte träffats förr? Trots det menar Winter att man ganska snabbt får en viss känsla när man möter sin dejt.

Dubblade chanser Det visade sig att det fanns ett mycket tydligt samband mellan den "plats" som dejten tog upp, rent fysiskt, och chansen att få ett "ja". De som rörde mycket på händer och armar under dejten fördubblade sina chanser.

dejta kvinnor i vagnhärad

För att se om det även fanns ett orsakssamband använde sig forskarna sedan av fejkade bilder på en dejtningsapp, där personerna antingen tog upp mycket eller lite plats, exempelvis genom att ha armarna utslagna på bilden — eller i kors. En och samma person fick alltså två profiler.

I båda experimenten blev resultatet ungefär detsamma för både kvinnor och män.

bromölla dating sweden

Beställ Veckans kulturplock! Ett plock från Kulturen varje fredag i din e-post. Jag godkänner KSF Medias kundvillkor www.

  • Bromma dating app
  • Nu har hon börjat få känslor för honom, men han har slutat svara.

Vi ger inte vidare dina uppgifter. De senaste toppnyheterna varje dag klockan 12 Nyhetsbrevet Norden varannan vecka.

  1. Metro Mode 26 April Oavsett om du är nybliven singel eller har varit ute i svängen ett tag så kan det ibland vara svårt att hitta samtalsämnen som för dig och din dejt närmare.
  2. Så får du bäst napp med din dejt-app
  3. Мое дело - скотина, текила, частые на среднем западе грозы.