Ål single


Cykling i Ål i Ål single. Photo: Vegard Breie Ål Share Ta med barnen till Hallingdal Feriepark, åk mountainbike på några av Norges bästa cykelstigar eller gå på tur till fiskeälvar och badplatser.

ål single dating sites i piteå

Den lilla byn Ål ligger bland bergen i norra delen av Hallingdal i regionen Østlandet östra Norge. Ge dig ut på terrängcykel på några Norges bästa cykelstigar, vandra i bergen, sola vid en fjällsjö eller ta med metspöt till en fridfull insjö.

ål single åmotfors dejta

I byn Leveld hittar du konstutställningar utomhus året runt. Passa på att titta in på Leveld Lefsebakeri, där du serveras ljuvliga bakverk och kakor som baseras på lokal kultur med långa traditioner. Lite längre upp i bergen hittar du området Bergsjø, där man kan åka ål single på vintern och paddla kanot på sommaren.

ål single dejta kvinnor i hedemora

Ett annat förslag är att ta en ridtur till Fagerdalens sommargård och smaka hemlagad mat som rømmegrøt, smör och ost. Barnen kommer antagligen vilja åka till Hallingdal Feriepark — en femstjärnig camping med massor av aktiviteter och upplevelser, bland annat en klätterpark, en minigolfbana och en cykelpark samt en förstklassig restaurang.

ål single dejt axberg