Sverige singlar, Om Singel i Sverige - Singel i Sverige


Inloggningsuppgifterna är felaktiga.

Bli medlem utan kostnad!

Var vänlig försök igen. Välkommen hit! Här är starten på en ny gemenskap! Här möter du som singel nya härliga människor och ges möjligheter till träffar och aktiviteter som passar dig och dina intressen.

sverige singlar

Vi tror på att ha roligt tillsammans, på att träffa varandra på riktigt, bortom skärmar och appar, så att nya kontakter kan uppstå och du kan möta personer du annars inte stött på. Ta chansen nu på att möta en nya kärlek och nya vänner.

Alla våra resor

Registrera dig här. Bli medlem I Coronatider har vi anpassat oss så utöver fysiska event har vi även digitala träffar via zoom.

sverige singlar

Alla medlemmar är välkomna! Logga in för länk till zoom. Numera har våra fysiska arrangemang färre antal platser så se till att boka din.

Vi tipsar om

Information om teman, tider och platser finns under fliken Event och Resor. Är du nyfiken och vill skapa singelträffar där du befinner dig?

Olika typer av Singlar

Sverige singlar av dig i dag, vi välkomnar alla förslag! En träff kan vara allt från picknik och vandringar till AW och badturer.

Dejting i Sverige –Tusentals dejtingintresserade singlar i Sverige

Endast fantasin och Corona-restriktioner sätter gränser. Vi får saker att hända, häng med du också!

sverige singlar

Hos oss står du som är singel mellan 40 år och uppåt i fokus. Vi ger singlar ett roligt sverige singlar berikande sätt att träffas och vi tror på vikten av det ska finnas mötesplatser i verkligheten där det är lätt att delta.

Resor för singelresenärer - Singelresor Norden AB

Vi arrangerar fester, resor och intressanta och spännande events tillsammans med värdar i hela landet och vår nätsida ger möjligheter för att hålla kontakten med nya vänner och ny kärlek.

Du möter andra singlar för att ha roligt, peppa och stötta varandra i en kravlös, givande och väldigt viktig gemenskap. Sverige singlar träffar andra sverige singlar gennom: Singelevents. Båder stora och små, med varierande och aktuella program. Dejtingsida med våra härliga medlemmar.

Välkommen hit!

Digitalat "häng" via zoomträffar varje kväll. Singelresor till platser både nära och långt borta. Singelfester vid högtider så som midsommar och nyår.

Singelgolf för nybörjare och proffs.

Nordens Dejting Singlar ❣️ Sverige Norge Danmark Finland Island

Bli medlem på Singel i Sverige! Bli medlem redan idag och ta del av allt det roliga som händer hos oss.

  • Om Singel i Sverige Att mötas på riktigt!
  • Träffa singlar från hela Sverige på Mötesplatsen
  • Безусловно, если бы нашу Вселенную ожидала гармония, рано или поздно огоньки - эти знаки разума - должны были вспыхнуть почти в каждой звездной системе.
  • Dejt aktiviteter i frykerud
  • Теперь мы достигли времени образования Земли и Солнечной системы, - проговорил Орел, готовясь продолжить показ.
  • Undersåker träffa tjejer
  • Om Singel i Sverige - Singel i Sverige
  • Att mötas på riktigt! - Singel i Sverige

Du betalar för 1, 3, 6 eller 12 månader och det blir lägre kostnad per månad ju längre tid du betalar för. Tiden räknas från det datumet du betalar.

Prova nu! Vi har personlig service och svarar i telefon.