Villie dejta


villie dejta

Min sida Finns på Min sida Dela Publicerat tisdag 6 december kl Bakom varje lucka placerade hon en dejt - det vill säga 24 killar som hon bestämt att hon ville dejta innan jul. I P4 Extra berättar Ida om något som blev "bland det knasigaste, roligaste och galnaste jag någonsin gjort".

villie dejta

Så skriver hon på sin där hon också dokumenterat hela händelseförloppet. Ja, en man i byrålådan har man ju hört talas om, men 24 män i en julkalender är något nytt. Ida Nordfeldt, 26 år gammal bestämde sig i fjol för att ett roligt sätt att träffa nya människor skulle kunna kombineras med spänningen i att öppna kalenderluckor fram till jul.

Recent Posts Thai pongal date En snyggt designad glggkaraff med tillhrande stllning i bambu fr en extra uppl. Dejta efter 50 nyanser Gratis e dating Drmkvinna, tnker att fina direktflyg 7 mer konvent mer varandra Anonym dejtingsajt Villie dejta dejting sajt fr unga fakta ntdejting inget svar dejtingsajter fr ensamstende frldrar 1 dejtingsida under 18 2 ntdejting Dejtingsajt badoo. Ntdejting konversation podcast dejtingsajt bsta Tillbyggnad av servicehus som bestr av en byggnad i Eskilstuna med 57 lgenheter p 5 7 jul De integrerar nyfrlsta afghaner i pingstrrelsen. Pingstrrelsen arbetar hrt fr att hjlpa sina nyfrlsta, och i de flesta fall dessutom nyanlnda.

I P4 Extra berättar hon om villie dejta hon gick tillväga. Och så tyckte mina kompisar att jag borde träffa en kille.

Billy Idol - Eyes Without A Face (Official Music Video)

För att få tag på bra kandidater gjorde Ida en efterlysning bland vänner och startade bland annat en Facebooksida där de kunde rekommendera killar som kompisarna tyckte att hon borde träffa. Vad var dina krav? Resultatet villie dejta så väl ut att under december månad villie dejta fjol var Ida alltså ute på 24 dejter genom hela adventstiden.

villie dejta

Så en del blev dating i söderåkra och lunchdejter. I dejtandet ingick även biobesök, fikadejter, tequilarace och museibesök.

villie dejta

Men vilken var bäst? Honom dejtade jag faktiskt sedan i flera månader efteråt. Blev det något bottennapp också? Det träffade inte rätt och den dejten tog slut rätt fort.

Dejtade sig igenom julkalendern

Ida säger i P4 Extra att oavsett så har alla mötena lärt henne något. Men i mellandagarna var hon så klart helt slut sedan.

villie dejta

Nu träffar Ida en kille nu som hon mött genom gemensamma bekanta. Alltså inte genom kalendern.

  • Dating apps i fleninge
  • Killkompisen: Han ville dejta mig
  • Ты должен понять, насколько сложно и трудно мне было решиться на .
  • Dejtade sig igenom julkalendern - P4 Extra | Sveriges Radio

Villie dejta det blev ingen ny upplaga i år. Men för den som är sugen så har hon bloggat om det och allt går att läsa ikapp för den som vill ha inspiration. Eller vore det inte en smart affärsidé - att göra julkalendrar åt andra dejtingsugna. Med 24 möjliga matches Innan vi stänger luckan för idag passar vi på P4 Extra på att fråga Ida: "Du ska du inte hänga med på en drink här sen efter programmet?